Lidhje

Media Arkivi

Personat e zhdukur në Serbi


Autoritetet vendase e ndërkombëtare në Kosovë, i kanë bërë thirrje Beogradit që të mundësojë përfshirjen e ekspertëve nga Prishtina në kërkimet që filluan javën e kaluar në një varrezë të dyshuar masive në Serbi. Beogradi ka refuzuar kërkesën e Prishtinës që trupat e gjetur të identifikohen në Prishtinë, ndërsa ende nuk dihet nëse do të lejojë ekspertët nga Kosova që të përfshihen në procesin e kërkimeve dhe identifikimit të të gjeturve.

XS
SM
MD
LG