Lidhje

Media Arkivi

Gjendja e ekonomisë shqiptare


Gjendja e ekonomisë shqiptare dhe sfidat e saj për vitin e ardhshëm janë kthyer në qendër të diskutimeve të politikanëve dhe analistëve. Studiues të pavarur mendojnë se vështirësitë ekonomike mund të përballohen me bashkëpunim dhe stimuj nga qeveria dhe donatorët ndërkombëtarë. Disa mendojnë se bujqësia është një rrugëdalje e mirë, disa të tjera shrehen për reforma në kontrollin më të fortë ndaj evazionit fiskal dhe punës në të zezë.

XS
SM
MD
LG