Lidhje

Media Arkivi

Media në jug të Shqipërisë


Komuniteti i gazetarëve në Gjirokaster u përball gjatë vitit 2013 me mjaft sfida ne raportimet për publikun. Trafiku i narkotikëve dhe refugjateve, por edhe fushata zgjedhore deshmuan raportime profesionale te gazetarëve vendorë. Por shume prej reporterëve vijojnë të ndeshen me vështirësi ekonomike për shkak të mungesës së kontratave te punës dhe pagesave të prapambetura.

XS
SM
MD
LG