Lidhje

Media Arkivi

Mbledhja e parë Kosovë-Shqipëri


Kryeministrat e Kosovës dhe Shqipërisë Hashim Thaçi dhe Edi Rama, nënshkruan sot në Prizren një deklaratë të përbashkët për bashkëpunim dhe partneritet strategjik ndërmjet të dy vendeve. Në takimin e parë kryeministrat u angazhuan për bashkëpunim të ngushtë drejt integrimeve evropiane.

XS
SM
MD
LG