Lidhje

Zhvillimet ne Bregdetin jugor


Në Shqipëri, zonat e bregdetit jugor janë vënë sërish në qendër të vëmendjes, për shkak të problemeve që kanë me ndërtimet pa kriter. Nga Vlora në Sarandë, mjaft fshatra të vegjël me ndërtime tradicionale janë drejt denatyrimit. Banorët thonë se në zonën e tyre duhet zgjidhur çështja e pronave dhe ajo e ndërtimeve.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG