Lidhje

Në Shkodër hapet qendra e shërbimeve ndaj qytetarëve


Në Bashkinë e Shkodrës është ngritur " Qendra e shërbimeve ndaj Publikut", ku qytetarët dhe biznesi, brenda një kohe të shkurtër dhe me një ndalesë, marri të gjithë shërbimet që ofron bashkia. Ngritja e kësaj qendre është mundësuar nga Programi Zvicerian për Zhvillim Lokal dhe Decentralizim, ku janë përfshirë Qarqet Shkodër dhe Lezhë. Këtij programi pritet që ketë vit t’i bashkohen edhe tre qarqe të tjera, ai i Kukësit, i Dibrës dhe Durrësit.
XS
SM
MD
LG