Lidhje

Media Arkivi

Nisma "Mbill pemën tënde”


Një grup qytetarësh të Tiranës nga mosha dhe profesione të ndryshme mbollën sot 100 pisha në parkun e liqenit artificial. Ky është vetëm fillimi i një nisme të veçantë në mbrojtje të natyrës me titull “Mbill pemën tënde”. Grupi nismëtar e nisi gjithçka rastësisht për të marrë pjesë në rregullimin e mjedisit në kryeqytet. Por lajmi u përhap me shpejtësi nga rrjetet sociale dhe befas ata panë një interesim shumë të madh të qytetarëve për këtë veprimtari, që i ka tejkaluar deri në 3 herë parashikimet.

XS
SM
MD
LG