Lidhje

Media Arkivi

Porti i Shëngjinit


Shëngjini është një nga portet e rëndësishëm të Shqipërisë, kjo për shkak të afërsisë me Rrugën e Kombit si dhe me vendet e tjera të Rajonit. Megjithatë, aftësitë e tij përpunuese vazhdojnë të jenë të ulta. Me ndërtimin e kalatës së re, pritet të rritet aftësia përpunuese e mallrave, ndërkohë që do të nisë punën edhe linja e tragetit të udhëtarëve.

XS
SM
MD
LG