Lidhje

Zonat e ndotura dhe rrezikshmëria e tyre për banorët dhe mjedisin


Sulo
Në Shqipëri, një numër i madh zonash të ndotura vazhdojnë të rrezikojnë jetën dhe shëndetin e banorëve. Një prej këtyre zonave të ndotura është edhe ish venddepozitimi i mbeturinave në periferi të qytetit të Shkodrës, ku për më shumë se 15 vjet janë depozituar mbeturinat e qytetit.
XS
SM
MD
LG