Lidhje

Mjedisi dhe infrastruktura në Gjirokastër


Qarku i Gjirokastrës që përfshin edhe Tepelenën dhe Përmetin po nxit projekte zhvillimi që synojnë përmirësime në infrastrukturë dhe në mjedis.

XS
SM
MD
LG