Lidhje

Krimet e komunizmit


Ish te Burgosurit dhe te Perndjekurit Politikë te regjimit komunist paraqisin nje platforme strategjike, permes te ciles kerkohet krijimi i Komisionit te se Vertetes per te bere bilancin ligjor te krimeve te komunizmit dhe gjetjen e eshtrave te rreth 4500 te pushkatuarve.

XS
SM
MD
LG