Lidhje

Problemi i mbetjeve urbane në Shkodër


Në Shqipëri, mbeten problem shqetesues mbeturinat urbane. Në një pjesë të madhe të qyteteve nuk ka vende të përshtatshme për depozitimin dhe riciklimin e tyre.

XS
SM
MD
LG