Lidhje

Shqipëri: Debate për marrëveshjen me FMN


Në Shqipëri parlamenti është përfshirë në debat lidhur me marrëveshjen e qeverisë me FMN. për një një kredi prej 331 milionë eurosh për tre vitet e ardhshme. Sipas opozitës kjo marrëveshje do të kërkojë rritje të reja taskash dhe do të rëndojë mbi qytetarët.

XS
SM
MD
LG