Lidhje

Sektori i veshjeve në Shqipëri


Në Tiranë, qeveria publikoi një paketë masash fiskale dhe ligjore për të mbështetur firmat prodhuese të veshjeve. Prodhimi i veshjeve është sektori punëdhënës më i madh aktualisht në Shqipëri.

XS
SM
MD
LG