Lidhje

Kultivimi i bimëve mjeksore


Shqipëria është një ndër kultivuesit e mëdhej të bimëve mjeksore dhe aromatike, që eksportohen kryesisht në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe disa vende të Europës. Malësia e Madhe zë vendin e parë për sasinë e grumbiullimit të këtyre bimëve, kjo edhe për shkak të traditës së banorëve të kësaj zone. Ndërkohë specialistët kërkojnë një mbështetje më të madhe për sektorin e magazinimit dhe përpunimit të këtyre bimëve.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG