Lidhje

Shqipëri: Garantimi i sigurisë rrugore


Albania highway
Ndërkohë që në bregdetin e Shqipërisë ka nisur sezoni i ri turistik, Autoriteti Kombëtar i rrugëve po merr masa për të garantuar gjendjen e rrugëve dhe sigurinë rrugore, veçanërisht në Rrugën e Kombit, nga ku gjatë muajve të verës lëvizin pjesa më e madhe
e pushuesve.
XS
SM
MD
LG