Lidhje

Bisedime Prishtine-Beograd


Përfaqësuesit e Prishtinës dhe Beogradit po bisedojnë në Bruksel me ndërmjetësimin e BE për zgjidhjen e situatës në zonën përgjatë lumit Ibër. Derisa përfaqësuesit e serbëve po mbajnë të mbyllur urën kryesore në këtë qytet me ngritjen e një sic quhet “Parku i Paqes”.

XS
SM
MD
LG