Lidhje

Bashkia e Vaut te Dejes


Bashkite e vogla ne Veri te Shqiperise vazhdojne te perballen me ritme te uleta zhvillimi dhe nivel te larte te papunesise. Korrespondenti i Zerit te Amerikes, Pellumb Sulo, ishte ne Bashkine Vau i Dejes, ne zonen mes Shkodres dhe Pukes, ku pergatiti kroniken:

XS
SM
MD
LG