Lidhje

Teknologjia në ndihmë të reformave


Reformat dhe nevoja e tenologjise
please wait

No media source currently available

0:00 0:04:11 0:00
Në Shqipëri, njësitë e qeverisjes vendore pritet të përballen me sfida të reja, pas ndarjes së re administrative, që zgjeron hapësirën e tyre territoriale. Sipas specialistëve, kjo kërkon modernizimin e veprimtarisë së tyre përmes përdorimit të teknologjive të reja të komunikimit dhe informacionit, teknologji që u paraqitën në një panair të organizuar me nismën e Ministres së Inovacionit dhe administrates publike, Zyrës së Bashkëpunimit Zvicerian dhe Programit DLDP.
Reformat dhe nevoja e tenologjise
please wait

No media source currently available

0:00 0:04:11 0:00
XS
SM
MD
LG