Lidhje

Media Arkivi

Ndryshime në ligjin për KLD


Në Shqipëri komisioni i ligjeve miratoi sot ndryshimet në ligjin për Këshillin e Lartë të Drejtësisë, duka marrë parasysh edhe disa nga sugjerimet e bëra nga OSBE-ja dhe Unioni i Gjyqtarëve. Këto ndryshime janë kundërshtuar me forcë nga vetë KLD-ja por dhe opozita.

XS
SM
MD
LG