Lidhje

Raporti i KE mbi vlerësimin e institucioneve në Kosovë


\

Problemet me luftën kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit, radhiten mes pengesave kryesore për Kosovën që të përfshihet në procesin e liberalizimit të vizave. Këto të dhëna janë pjesë e raportit të dytë të Komisionit Evropian, rreth vlerësimit të punës së institucioneve për përmbushjen kritereve për liberalizimin e vizave. Kosova mbetet vendi i vetëm në Evropën Juglindore jashtë këtij procesi dhe qytetarët e saj mund të udhëtojnë në shumë pak vende pa viza.

XS
SM
MD
LG