Lidhje

Drejtësi për viktimat e përdhunimeve gjatë luftës në Kosovë


Në Kosovë u mbyll fushata për nënshkrimin e një peticioni ku kërkohet drejtësi ndërkombëtare për mijëra viktima të përdhunimeve gjatë luftës. Peticioni është nënshkruar nga mbi 100 mijë qytetarë dhe synon të nxisë sekretarin e përgjithshëm të Kombeve të Bashkuara Ban Ki-moon që të hartojë një raport ndërkombëtar për këtë formë krimi në Kosovë.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG