Lidhje

Me skulptorin Shaban Bilali


Sezoni veror, i shoqëruar me ardhjen e turistëve dhe emigrantëve, ka nxitur artizanët e Shkodrës që të shtojnë përpjekjet për të hedhur në treg sa më shumë artikuj artistikë me motive historike dhe të traditës kombëtare.

XS
SM
MD
LG