Lidhje

Jacobson, sfida e luftës kundër terrorizmit


Në Kosovë, ambasadorja amerikane Tracey Ann Jacobson, tha se sfida e luftës kundër terrorizmit ekziston kudo. Ajo i bëri këto komente gjatë dorëzimit të një donacioni 300 mijë dollarësh për policinë kufitare dhe doganat e Kosovës, pjesë e një programi që synon
të ndihmojë forcimin e sundimit të ligjit, sigurinë e kufijve të Kosovës por edhe sigurinë financiare të saj që varet ende shumë nga të ardhurat e mbledhura në dogana.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG