Lidhje

Shkodër: Masa informuese për Ebolën


Megjithse Shqiperia eshte shume larg vatrave te virusit Ebola, autoritetet e shendetesise po marrin masat e nevojshme per informimin e publikut mbi rrezikshmerine, format e shfaqjes dhe masat parandaluese.

XS
SM
MD
LG