Lidhje

Projekte në Gjirokastër


Në Gjirokastër disa investime vendore pritet të nxisin përmirësime në mjedis dhe në Qendrën Historike. Drejtuesit e Bashkisë së Gjirokastres thonë se po zbatojnë një projekt kompleks për Parkun natyror te Viroit si dhe po përmirësojnë infrastrukturën në disa zona të Qendrës Historike

XS
SM
MD
LG