Lidhje

Përkujtohet Dom Simon Filipaj


Me rastin e 15 vjetorit të vdekjes së personalitetit të njohur të kishes dhe kulturës shqiptare në Mal te Zi, përkthyesit të Bibles në gjuhen shqipe, Dom Simon Filipaj, u zbulua edhe shtatorja e tij.

XS
SM
MD
LG