Lidhje

Kërkohet shkarkimi i Inspektores së BSH


Komisioni i Ekonomisë propozoi sot nisjen e procedurave pasi Inspektorja e Përgjithshme Elivar Golemi nuk u paraqit në seancë dëgjimore. Ndërsa ish-Inspektorja Teuta Golemi foli probleme të shumta në BSH, vecanërisht me kontrollin dhe auditimin e brendshëm

XS
SM
MD
LG