Lidhje

Rama mbi zhvillimet ne Bankën e Shqipërisë


Kryeministri Edi Rama deklaroi sot se ngjarjet e fundit në Bankën e Shqipërisë dhe arrestimi i guvernatorit të saj Ardian Fullani nuk e kanë cënuar stabilitetin financiar të vendit. Zoti Rama tha se shumica e majtë do të veprojë me shpejtësi por pa u ngutur në përballimin e gjendjes së krijuar

XS
SM
MD
LG