Lidhje

Muzeu i Kujtesës së Krimeve Komuniste


Në qytetin e Shkodrës sapo është hapur Muzeu i Dëshmisë dhe i Kujtesës së Krimeve të Komunizmit, ku sillen dëshmi të krimeve dhe persekucionit të egër ndaj intelektualëve dhe kundërshtarëve politikë gjatë rregjimit komunist. Ndërtimi i

XS
SM
MD
LG