Lidhje

KE: Maqedonia të zgjidhë problemin e emrit dhe lirinë e shprehjes


Në raportin e progresit të Komisionit Evropian për Maqedoninë sugjerohet një zgjidhje e problemit të emrit të këtj vendi, ndërkohë që kërkohet liria e shrehjes dhe e medias si dhe pavarësia e gjyqësorit. Komisioni për të gjashtën herë me radhë rekomandon fillimin e bisedimeve me Maqedoninë.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG