Lidhje

Shoqëria civile në jugun e Shqipërisë


Organizatat e shoqërisë civile në Jug të Shqipërisë po përfshihen në nisma që ndihmojnë qytetarët në shërbimet jetike. Në Gjirokastër organizatat kryen një monitorim të ujit të pijshëm dhe nxitën dialogun me institucionet vendore për përmirësimin e shërbimit të pastrimit.

XS
SM
MD
LG