Lidhje

Mal i Zi, fëmijët me aftësi të kufizuara


Në Mal të Zi, Qendra ditore për fëmijë me aftësi të kufizuara e Ulqinit ka ndikuar dukshëm në ndërgjegjësimin dhe promovimin e nevojave për këtë shtresë të veçantë të shoqërisë. Qendra ditore ka ndihmuar në heqjen e pengesave në edukim dhe komunikim, duke u ofruar këtyre fëmijëve të drejtën e barabartë për arsimim.

Mal i Zi, fëmijët me aftësi të kufizuara
please wait

No media source currently available

0:00 0:04:16 0:00

XS
SM
MD
LG