Lidhje

Mal i Zi, fëmijët me aftësi të kufizuara


Qendra ditore për fëmijë me aftësi të kufizuara e Ulqinit ka ndikuar dukshëm në ndërgjegjësimin dhe promovimin e nevojave për këtë shtresë të veçantë të shoqërisë.

XS
SM
MD
LG