Lidhje

Shkodër: Dita e Biçikletave


Në Shkodër u zhvillua Dita e Biçikletave, që synon promovimin e politikave të lëvizjes me biçikleta si mundësi për mbrojtjen e mjedisit, përmirësimin e cilësisë së jetës dhe zhvillimin e turizmit.

XS
SM
MD
LG