Lidhje

Kishat e rrezikuara


Disa kisha të besimit të krishterë që janë Monumente të rralla në Jug të Shqipërisë rrezikojnë të dëmtohen në mënyrë të pariparueshme. Krahas Kishës së Labovës specialistët flasin dhe për rrezikun që i kanoset Kishës së Peshkëpisë në Gjirokastër.

XS
SM
MD
LG