Lidhje

Media në Shqipëri

  • Raimond Kola

Në Shqipëri media lokale vazhdon të përballet me mjaft vështirësi sidomos prej gjendjes ekonomike. Shumica e gazetarëve që raportojnë për mediat kombëtare vazhdojnë të punojnë pa kontratë dhe sigurime, ndërkohë që pagat e ulta cënojnë edhe cilësinë e raportimeve. Mjaft gazetarë vlerësojnë ndërkaq një prirje drejt teknologjive të reja të komunikimit të medias me publikun.

XS
SM
MD
LG