Lidhje

Fushatë në mbrojtje të pyjeve


Qarku i Shkodrës, me tre rrethet e tij, ka sipërfaqe të mëdha të mbuluara me pyje, që vazhdojnë të dëmtohen nga prerjet e jashtëligjshme dhe zjarret.

XS
SM
MD
LG