Lidhje

Shkollat në gjuhën shqipe në Mal të Zi


Disa shkolla me mësim në gjuhën shqipe në Mal të Zi janë në shkatërrim e sipër si pasojë e mosinvestimit të duhur nga institucionet përkatëse vendore dhe republikane .

XS
SM
MD
LG