Lidhje

24 vjet nga rihapja e institucioneve fetare


Në Shkodër po përkujtohet 24 vjetori i rihapjes së institucioneve fetare dhe rifitimit të lirisë fetare në Shqipëri. Kryetari i Komunitetit Musliman të Shqipërisë, vlerësoi bashkëjetesën ndërfetare si përparimin e institucioneve fetare në Shqipëri gjatë viteve të demokracisë

XS
SM
MD
LG