Lidhje

Protestojnë shoqatat e dala nga lufta e UÇK-së


Në Kosovë, Shoqatat e dala nga lufta e ish Ushtrisë Çlirimtare, po kërkojnë nga Universiteti Publik i Prishtinës regjistrimin jashtë konkurrencës të një mijë studentëve të familjeve të dëshmorëve, invalidëve dhe veteranëve të luftës. Të gjetur përballë refuzimit të rektorit të universitetit, ata protestuan sot duke paralajmëruar se siç thuhet, nuk do të ketë siguri derisa nuk plotësohen kërkesat e tyre.

XS
SM
MD
LG