Lidhje

Intervistë me ekspertin e zhvillimit Aleksandër Dardeli


Zëvendës presidenti i firmës së konsulencës IBI International, Aleksandër Dardeli komenton për korrupsionin dhe reformën e drejtësisë në Shqipëri dhe Kosovë.

XS
SM
MD
LG