Lidhje

Shqipëri, tarifat e energjisë


Në Shqipëri, Enti Rregullator i Energjisë zhvilloi sot një takim me përfaqësues të tre kompanive të sektorit energjitik dhe grupeve të ndryshme të interesit në prag të vendimit për rishikimin e tarifave të energjisë elektrike.

XS
SM
MD
LG