Lidhje

Problemet e banorëve të periferisë


Rreth 22 mijë banorë të lagjes informale "Mark Lula', në periferi të qytetit të Shkodrës, përballen prej më shumë se 20 vitesh me probleme të shumta, përfshirë mungesën e infrastrukturës, papunësinë si dhe mungesën e një shkolle për fëmijët e tyre.

XS
SM
MD
LG