Lidhje

Maqedoni, debate për reformën arsimore


Studentët dhe një numër i konsiderueshëm i profesorëve universitarë në Maqedoni e kundërshtojnë propozimin e Ministrisë së Arsimit për provimin shtetëror për studentët që mbarojnë universitetin. Lidhur me këtë, po zhvillohen mjaft debate jo vetëm në mjediset akademike por edhe më gjerë. Autoritetet thonë se ndryshimet nuk cenojnë autonominë e universiteteve.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG