Lidhje

Shkodër, Panair i kulturës amerikane


Ambasada amerikane dhe Bashkia e Shkodrës mbështetën, në këtë fundviti, Panairin e Kulturës Amerikane dhe Gjuhës Angleze, organizuar nga të rinjtë e njërit prej gjimnazeve të qytetit të Shkodrës.

Nisma e të rinjve synon jo vetëm promovimin e kulturës amerikane, por edhe ndihmën për fëmijët në nevojë, pasi të ardhurat e grumbulluara nga panairi do t’i dhurohen shtëpisë së fëmijëve për festat e fundvitit.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG