Lidhje

Gjendja e rrugëve në Kosovë


Në Kosovë, bora dhe temperaturat e ulta të ditëve të fundit kanë vështirësuar lëvizjet e njerëzve dhe makinave, posaçërisht në rajonet malore dhe në disa zona kufitare. Policia tha se ka shtuar masat për të siguruar mbarëvajtjen e trafikut por edhe për të rritur numrin e kontrolleve, ndërsa po bënë thirrje për kujdes të shtuar. Nga Prishtina njofton korrespondenti ynë, Leonat Shehu.

XS
SM
MD
LG