Lidhje

Projekti Marubi


Në Shkodër u nënshkrua sot një marrëveshje mes Fondit Shqiptar të Zhvillimit dhe Ambasadës Zviceriane për financimin e Projektit "Marubi", projekt ky i fituar një vit më parë nga një studio hollandeze dhe që synon ta shndërrojë fototekën në një muze të fotografisë.

XS
SM
MD
LG