Lidhje

Projektligji për hapjen e dosjeve


Në takimin që zhvilloi sot me ish të përndjekur politikë dhe qytetarë të Shkodrës, Ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Erion Veliaj, bëri të ditur se projektligji për hapjen e dosjeve të ish sigurimit të shtetit fillon të diskutohet javën e ardhshme në komisionet parlamentare dhe se i gjithë procesi pritet të përfundojë brenda muajit mars. Ndërkohë, ish të përndjekurit politikë shprehen se projektligji duhet të shoqërohet edhe me procesin e lustracionit.

XS
SM
MD
LG