Lidhje

Përmbytjet në jug të Shqipërisë


Në Shqipëri, bujqësia pritet të njohë këtë vit pasojat e krijuara nga përmbytjet në zonën midis Fierit dhe Vlorës - një nga zonat me prodhimtari më të lartë në vend. Specialistët e bujqësisë në Fier thonë se fermerët duhen ndihmuar t'i kapërcejnë vështirësitë dhe të mos ketë pasoja sidomos për eksportet.

XS
SM
MD
LG